FinanciarNews

[Expirat] Raiffeisen Bank vine cu o oferta de conversie cu discount la creditele in CHF, valabila pana la 30 aprilie 2018

Daca ai dificultati la plata creditului in franci elvetieni, Raiffeisen Bank vine cu o oferta de conversie cu discount, valabila pana la 30 aprilie 2018. In aceasta luna Raiffeisen Bank ofera tuturor posesorilor de credite in franci elvetieni posibilitatea de conversie in conditii avantajoase de dobanda. Iata mai jos cateva detalii despre cum puteti face conversia in lei si ce conditii trebuie sa indepliniti pentru a fi eligibili.

Ce presupune conversia creditelor in franci elvetieni?

  • Ai din start o reducere de 25% a datoriei principale, o dobânda fixa in primii cinci ani, iar pentru restul perioadei, dobanda va fi variabila.
  • Dobanda fixa in lei de 4,5% pentru primii cinci ani
  • Pentru urmatorii ani, dobanda variabila in lei ROBOR 3M+3% marja bancii (Robor 3 luni+ 3%)

Pentru a beneficia de aceasta oferta de conversie a creditelor in franci elvetieni in lei, este necesar sa indeplinesti urmatoarele conditii:

  • gradul de indatorare al familiei sa fie peste 60%- total datorii raportat la total venituri pe familie
  • sa nu ai intarzieri la plata mai mari de 90 de zile

Iata mai jos cateva detalii si un exemplu de conversie pentru un credit de 50.000 CHF pe o perioada de 25 de ani. Pentru detalii conversie Raiffeisen Bank, suna gratuit la 0800 800 555.

Oferta de conversie cu discount pentru clientii cu credite in CHF

Daca ai dificultati la plata creditului in franci elvetieni, Raiffeisen Bank vine cu o oferta de conversie cu discount, valabila pana la 30 aprilie.Ai din start o reducere de 25% a datoriei principale, o dobânda fixa in primii cinci ani, iar pentru restul perioadei, dobanda va fi variabila.Suna gratuit la 0800 800 555.

Posted by Raiffeisen Bank Romania on Montag, 13. Februar 2017

Daca esti posesorul unui credit in franci elvetieni achizitionat de la Raiffeisen Bank, merita sa contactezi banca pentru a beneficia de conversia in lei in conditiile de mai sus.

Stock Busters eMAG 2022 Oferte

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button